Έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής για το 9ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συμπόσιο, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ουάσιγκτον και τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard. Το εφετινό Διεθνές Συμπόσιο «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός» θα πραγματοποιηθεί 15-19 Ιουλίου στην Ουάσιγκτον, και θα έχει θέμα “Athletics, Education, and the Road to Olympia”.

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε τριτοετείς και τεταρτοετείς (προπτυχιακούς) φοιτητές και φοιτήτριες, μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες, καθώς και υποψήφιους/ιες διδάκτορες.

Στο Συμπόσιο θα γίνουν δεκτοί 24 φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες από πανεπιστήμια των Η.Π.Α. και του Καναδά και 6 φοιτητές ή υποψήφιοι διδάκτορες από συγκεκριμένα τμήματα και επιστημονικά πεδία ελληνικών και κυπριακών πανεπιστημίων. Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών και η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία θα υποστηρίξουν τη συμμετοχή των 6 Ελλήνων ή Κύπριων φοιτητών ή υποψηφίων διδακτόρων καλύπτοντας το αεροπορικό τους εισιτήριο, τη διαμονή τους (σε δωμάτια δίκλινα ή τρίκλινα) και ένα γεύμα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών στην Ουάσιγκτον. Οι 6 συμμετέχοντες θα επιλεγούν μέσω διαδικασίας online αίτησης (προθεσμία υποβολής: 5 Μαρτίου).

 

Πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.


Πληροφορίες Ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Σημαντική ημερομηνία: 5 Μαρτίου 2020

Σχετικοί σύνδεσμοι

Σχετικά αρχεία:
9th-annual-symposium_sports-society-and-culture_2020.pdf