Η επιλογή και δήλωση των συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους  2021-2022  θα γίνεται στο πληροφοριακό σύστημα του ΕΥΔΟΞΟΥ (http://eudoxus.gr) από την Δευτέρα 15-11-2021  έως και την Παρασκευή 24-12-2021.

O κωδικός του κάθε μαθήματος της δήλωσης σας στον ΕΥΔΟΞΟ θα πρέπει να συμπίπτει με τον κωδικό του ίδιου μαθήματος της δήλωσής σας στο φοιτητολόγιο (classweb). Συμβουλευτείτε την κατανομή των μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο 2021-2022.

Η παραλαβή των δηλωθέντων συγγραμμάτων ορίζεται από τους εκδοτικούς οίκους. Για κάποια συγγράμματα η παραλαβή γίνεται από τα σημεία διανομής στα Ιωάννινα, για κάποια άλλα η παραλαβή γίνεται από τα καταστήματα των εταιρειών ταχυμεταφορών  (courier) ανά την Ελλάδα, κατά τη δήλωση των συγγραμμάτων υπάρχει σχετική αναφορά για το καθένα.

Η αποστολή των δηλωθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους, μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών (courier) δε θα είναι προσωρινά εφικτή δεδομένου ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή εταιρείας ταχυμεταφοράς που προβλέπεται στην παρ.5 του Άρθρου 2 της υπ’ αριθ. 125766/Ζ1/28.07.2016 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2433). Στις περιπτώσεις συγγραμμάτων για τις οποίες δεν έχει οριστεί σημείο διανομής εντός της Περιφερειακής Ενότητας στην οποία εδρεύει το Τμήμα των ενδιαφερόμενων φοιτητών, τα συγγράμματα αυτά θα εμφανίζονται διαθέσιμα προς επιλογή από τους φοιτητές επισημαίνοντας ωστόσο με σχετικό ενημερωτικό μήνυμα ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή τους. Η αποστολή των εν λόγω συγγραμμάτων θα μπορέσει να δρομολογηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας. Μέχρι να επιλεγεί εταιρεία ταχυμεταφοράς και εντός της περιόδου δηλώσεων συγγραμμάτων, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να τροποποιήσουν τη δήλωσή τους, ώστε να παραλάβουν κάποιο άλλο άμεσα διαθέσιμο σύγγραμμα.

Γραμματεία

Τμήματος Φιλολογίας


Πληροφορίες Ανακοίνωσης

Συντάκτης: Γραμματεία

Σημαντική ημερομηνία

Σχετικοί σύνδεσμοι

Σχετικά αρχεία:
eydoxos-dianomi-xeimerinou-2021-22.pdf